Персональні зміни в Кам’янець-Подільській Дієцезії (станом на 1.09.2019)

Своїм декретом, Його Преосвященство Єпископ Леон Дубравський здійснив наступні зміни на території Кам’янець-Подільської Дієцезії

 

Отець Андрій (Броніслав) Немченко OFM призначений священником-помічником (вікарієм) в парафії Непорочного Зачаття Пресвятої Діви Марії у с. Городківка від 1 вересня 2019 року.

 

Отець Антон Літвінов ОМІ звільнений від обов’язків священника-помічника (вікарія) в парафії св. Йосифа у м. Гнівань від 1 вересня 2019. Отець залишається у цій парафії резидентом та співпрацівником.

 

Отець Бартоломей Пшепелюк ТІ призначений резидентом та співпрацівником в парафії св. Анни у м. Хмельницький від 15 серпня 2019 року.

 

Отець Бернард (Андрій) Петров OFM призначений настоятелем в парафії Воздвиження Святого Хреста в м. Шепетівка від 1 вересня 2019 року.

 

Отець Блажей Гавлічерк ОМІ призначений священником-помічником (вікарієм) в парафії св. Йосипа у м. Гнівань від 1 вересня 2019 року.

 

Отець Бонавентура Хоміцький OFM звільнений з обов’язків священника-помічника (вікарія) в парафії Святого Йосифа у смт. Чечельник від 26 лютого 2019 року.

 

Отець В’ячеслав Кльоц звільнений від обов’язків священника-помічника (вікарія) в парафії Христа Царя Всесвіту та призначений священником-помічником (вікарієм) в парафії Святого Михаїла Архангела у м. Дунаївці від 17 червня 2019 року.

 

Отець Вадим Дорош ОМІ призначений резидентом та співпрацівником в парафії св. Йосипа у м. Гнівань від 1 вересня 2019 року.

 

Отець Вадим Підкова звільнений від обов’язків настоятеля парафії Пресвятої Діви Марії з гори Кармель у смт. Брацлав від 29 вересня та призначений настоятелем парафії Св. Дороти у м. Славута від 4 жовтня 2019 року.

 

Отець Валентин (Андрій) Токар OFM призначений священником-помічником (вікарієм) в парафії Святого Флоріана Мученика в м. Шаргород від 1 вересня 2019 року.

 

Отець Валентин Василевський звільнений від обов’язків священника-помічника (вікарія) в парафії Пресвятої Трійці у м. Хмільник від 1 липня 2019 року. Отець належить до Києво-Житомирської Дієцезії і переведений у м. Рівне, Луцької Дієцезії.

 

Отець Валентин Розгон призначений настоятелем парафії Зішестя Святого Духа у смт. Станція Дунаївці від 1 вересня 2019 року. Отець також залишається капеланом на територіях ООС на Сході України.

 

Отець Василь Жинський звільнений від обов’язків настоятеля парафії Непорочного Зачаття Пресвятої Діви Марії у смт. Літин від 29 вересня та призначений настоятелем парафії Пресвятої Діви Марії з гори Кармель у смт. Брацлав від 4 жовтня 2019 року.

 

Отець Віталій Воскобойнік звільнений від обов’язків настоятеля в парафії св. Франциска у м. Вінниця від 29 вересня та призначений настоятелем парафії св. Олексія у м. Жмеринка від 4 жовтня 2019 року.

 

Отець Віталій Осадчук звільнений від обов’язків священника-помічника (вікарія) у парафії св. Войцеха у с. Гвардійське від 29 вересня та призначений настоятелем парафії Непорочного Зачаття Пресвятої Діви Марії у смт. Літин від 4 жовтня 2019 року.

 

Отець Віталій Подолян ОМІ призначений резидентом і співпрацівником у парафії св. Михаїла Архангела у смт. Тиврів від 1 вересня 2019 року.

 

Отець Віталій Розовський звільнений від обов’язків священника-помічника (вікарія) в парафії Непорочного Зачаття Пресвятої Діви Марії у с. Мурафа та призначений священником-помічником (вікарієм) в парафії св. Анни у м. Бар від 29 вересня 2019 року.

 

Отець Володимир Волковинський звільнений від обов’язків настоятеля парафії Зішестя Святого Духа у смт. Станція Дунаївці від 18 серпня та призначений настоятелем парафії Св. Войцеха у с. Гвардійське від 25 серпня 2019 року.

 

Отець Доброслав (Володимир) Копистеринський OFM звільнений від обов’язків священника-помічника (вікарія) в парафії Святої Анни в м. Полонне та призначений настоятелем у цій парафії від 1 вересня 2019 року.

 

Отець Домінік (Петро) Губчакевич OFM звільнений з обов’язків священника-помічника (вікарія) в парафії Святого Флоріана Мученика в м. Шаргород від 1 вересня 2019 року.

 

Отець Едуард (Юрій) Семко OFM звільнений від обов’язків священника-помічника (вікарія) в парафії Воздвиження Святого Хреста в м. Шепетівка від 27 червня 2019 року.

 

Отець Йосиф Павлюк призначений настоятелем парафії Непорочного Зачаття Пресвятої Діви Марії у с. Мурафа від 4 жовтня 2019 року.

 

Отець Павло Каліновський звільнений від обов’язків настоятеля парафії Непорочного Зачаття Пресвятої Діви Марії у с. Мурафа від 29 вересня та призначений настоятелем парафії свв. Петра і Павла у м. Калинівка від 4 жовтня 2019 року.

 

Отець Кшиштоф Ян Кіцка TChr звільнений від обов’язків настоятеля парафії та кустоша санктуарія Пресвятого Серця Ісуса у м. Кам’янць-Подільський від 1 жовтня 2019 року. Отця переведено до м. Амстердам (Нідерланди).

 

Отець Леонід Чулаєвський призначений священником-помічником (вікарієм) в парафії Христа Царя Всесвіту у м. Хмельницькому від 1 липня 2019 року.

 

Отець Марцін Сенк TChr призначений настоятелем парафії Пресвятого Серця Ісуса у м. Кам’янць-Подільський від 1 жовтня 2019 року.

 

Отець Микола Бистрицький звільнений від обов’язків священника-помічника (вікарія) у парафії Христа Царя Всесвіту у м. Хмельницькому та призначений священником-помічником (вікарієм) у парафії Пресвятої Трійці у м. Волочиськ від 5 вересня 2019 року.

 

Отець Микола Лучинський адміністратор парафії Христа Царя Всесвіту призначений настоятелем цієї парафії від 23 червня 2019 року.

 

Отець Микола Мишовський звільнений від обов’язків настоятеля парафії свв. Петра і Павла у м. Калинівка від 4 жовтня 2019 року. Своє служіння о. Микола продовжить у редакції «CREDO» за новою адресою: м. Вінниця, вул. Заболотного 7а.

 

Отець Микола Пацьора призначений священником-помічником (вікарієм) в парафії Непорочного Зачаття Пресвятої Діви Марії у с. Мурафа від 1 липня 2019 року.

 

Отець Олега Станіслав призначений священником-помічником (вікарієм) в парафії Пресвятої Трійці у м. Хмільник від 1 липня 2019 року.

 

Отець Олександр (Анатолій) Лукащук OFM звільнений від обов’язків священника-помічника (вікарія) в парафії Непорочного Зачаття Пресвятої Діви Марії у с. Городківка від 1 вересня 2019 року.

 

Отець Олександр Коцюр звільнений від обов’язків священника-помічника (вікарія) у парафії св. Анни в м. Бар від 29 вересня та призначений настоятелем парафії св. Франциска у м. Вінниці від 4 жовтня 2019 року.

 

Отець Олександр Могильний OFM Cap призначений резидентом і співпрацівником у парафії Матері Божої Ангельської у м. Вінниця від 15 серпня 2019 року.

 

Отець Олександр Халаїм призначений духовним отцем у ВДС Святого Духа у м. Городок, а також викладачем у ВДС Святого Духа, Інституті Богословських Наук у м. Городок та у Дієцезіяльній Семінарії «Redemptoris Mater», що у м. Вінниця.

 

Отець Павло (Анатолій) Шевчук OFM призначений священником-помічником (вікарієм) парафії Воздвиження Святого Хреста у м. Шепетівка від 1 вересня 2019 року.

 

Отець Петро Глувка звільнений від обов’язків настоятеля у парафії св. Войцеха у с. Гвардійське від 18 серпня 2019 року. Отця переведено до м. Варшави (Польща).

 

Отець Святослав (Броніслав) Сиворинський OFM звільнений від обов’язків настоятеля парафії св. Анни у м. Полонне та призначеноий священником-помічником (вікарієм) парафії Святого Йосифа у смт. Чечельник від 1 вересня 2019 року.

 

Отець Серафим (Олег) Поліщук OFM звільнений з обов’язків священника-помічника (вікарія) в парафії Святого Флоріана Мученика в м. Шаргород від 31 серпня 2019 року. Отця направлено до парафії у м. Збараж.

 

Отець Сергій Воронюк OFM Cap призначений резидентом і співпрацівником у парафії св. Йоана Хрестителя у м. Старокостянтинів від 15 серпня 2019 року.

 

Отець Сергій Захарченко ОМІ звільнений від обов’язків священника-помічника (вікарія) парафії св. Йосипа у м. Гнівань від 1 вересня 2019 року. Отець працюватиме у м. Полтава, Києво-Житомирської Дієцезії.

 

Отець Сергій Лапшин звільнений від обов’язків священника-помічника (вікарія) у парафії Пресвятої Трійці у м. Волочиськ та призначений священником-помічником (вікарієм) у парафії Христа Царя Всесвіту у м. Хмельницький від 5 вересня 2019 року.

 

Отець Симон (Станіслав) Байдацький OFM звільнений від обов’язків священника-помічника (вікарія) в парафії Воздвиження Святого Хреста в м. Шепетівка та призначений священником-помічником (вікарієм) у парафії Святого Флоріана Мученика в м. Шаргород від 1 вересня 2019 року.

 

Отець Тадеуш Міхал Сарота ТІ звільнений від обов’язків священника-помічника (вікарія) в парафії св. Анни у м. Хмельницькому та призначений настоятелем у цій парафії від 15 серпня 2019 року.

 

Отець Франциск Погребной звільнений від обов’язків настоятеля у парафії св. Олексія у м. Жмеринка від 29 вересня. Отець за власним бажанням проведе «суботній рік» у Молдові.

 

Отець Хенрик Юзеф Дзядош ТІ звільнений від обов’язків настоятеля парафії св. Анни у м. Хмельницький від 15 серпня 2019 року. Отця переведено до м. Ченстохова (Польща).

 

Отець Ян Шаньца звільнений від обов’язків настоятеля парафії Св. Дороти у м. Славута від 29 вересня та призначений настоятелем парафії св. Терези від Ісуса у с. Криваченці від 27 жовтня 2019 року.

 

Отець Ярослав (Геннадій) Машталяр OFM звільнений від обов’язків настоятеля (вікарія) в парафії Воздвиження Святого Хреста в м. Шепетівка від 1 вересня 2019 року.

 

Отець Ярослав Межебівський звільнений від обов’язків священника-помічника (вікарія) у парафії Святого Михаїла Архангела у м. Дунаївці та призначений священником-помічником (вікарієм) у парафії Божого Милосердя у смт. Понінка від 6 червня 2019 року.

 

Отець Ярослав Пяста, префект і вихователь у ВДС Святого Духа у м. Городок, призначений одночасно священником-помічником (вікарієм) в парафії св. Войцеха у с. Гвардійське від 29 вересня 2019 року.

 
 
 

Курія Кам’янець-Подільської Дієцезії