Паломництво з Томашполя до Летичева

Слава Ісусу Христу!


Дорогі священники і їх парафіяни, щиро запрошуємо Вас взяти участь у цьогорічному паломництві з Томашполя до Летичева з 1 по 6 липня. Це буде час духовного відновлення та зросту для кожного, а також великий дар молитви і жертви за нашу Батьківщину та її героїв, які боряться за перемогу.

Кошт участі – 200 грн. Якщо з сім’ї йде дві особи або більше – за другу особу 100 грн, а всі подальші безкоштовно.

Зверніть увагу, що з огляду на військові дії на території нашої країни, організатори не можуть гарантувати повну безпеку і захист пов’язані з воєнними діями. Тому в цьогорічному паломництві заохочуємо брати участь тільки повнолітніх осіб, ті кому виповнилося 15 років можуть взяти участь в паломництві у супроводі повнолітньої відповідальної особи-опікуна зі згодою батьків (бланк згоди поданий нижче). Особи, які не осягнули 15 років життя, можуть брати участь лише в супроводі батьків (хоча б одного з них, але зі згодою іншого). Згоду батьків просимо підтвердити підписом настоятеля парафії і печаткою парафії.

Паломництво починається у Томашполі, 1 липня, Службою Божою о 8:00.

Прохання зареєструватися за посиланням поданим на банері, хто ж не має такої можливості, нехай через священників парафії звернеться до організаторів і вкаже кількість осіб бажаючих йти в паломництві до 27 червня 2022.

Відповідальний за паломництво о. Едуард Василенко.
тел. 0967781579